Wij produceren podcasts met een goed verhaal.

Podcasts
0
Afleveringen
0
Uren
0 +

Hoe wij werken

Podcastguru helpt je bij het hele podcastingproces, dit is onze succesformule:

Conceptontwikkeling

Ligt je idee al klaar? Dan maken we meteen je script. Nog geen idee? Dan beginnen we met een brainstorm. Daaruit distilleren wij een conceptplan op maat dat jouw idee tot leven brengt.

Opname, Regie & Redactie

Wij leveren de juiste techniek en zorgen voor een geruisloze opname. We helpen je bij te sturen waar nodig om zo goed mogelijk het concept te volgen. We zorgen voor de invulling per aflevering met een aangewezen redacteur.

Geluidsvormgeving, sound design & final edit

We componeren unieke geluidsvormgeving in lijn met je merkidentiteit. We regelen de gehele montage en processing van je opname. Zo veranderen we het geheel in een sferische geluidsbeleving.

Videostreaming

Wij kunnen voorzien in video-livestreaming of -registratie tijdens opnames om zo meer gestalte te geven aan de interactie van je podcast met je luisterpubliek.

Social Media promotie

Wij promoten je podcast door inzet van social media op content niveau. Zo maak je van je luisterpubliek een community.

Podcast Guru - Podcast starten

Verspreiding & Distributie

Podcasts verspreid je via podcastplatformen. Wij zijn thuis in de wereld van hosting en zorgen ervoor dat je podcast op Apple Podcasts en Spotify terecht komt. Met inzage van uitluistergegevens

Wij produceren podcasts met een goed verhaal.

Podcasts
0
Afleveringen
0
Uren
0 +

Wat jammer zeg!

Bij het podcasten komt een hele hoop kijken. Kijk even rustig rond op de website, en heb je vragen… bel of mail ons vooral even. 

Gefeliciteerd!

De eerste stap is gezet, je hebt besloten te gaan podcasten. Hier kunnen wij je bij helpen! Bel of mail gerust even, dan bespreken we de opties. Je mag natuurlijk ook mijn contactformulier onderaan de pagina invullen. Dan nemen we z.s.m. contact met je op.