Portfolio

Disneyland Paris - Op weg naar de Magie!

In Op weg naar de Magie nemen Michiel Veenstra en Gioia Parijs je in 6 afleveringen mee op een roadtrip vol voorpret. Ontdek de grootste avonturen, het lekkerste eten, de meest magische momenten, de grootste geheimen, de dingen om van te dromen en de dingen die je direct moet doen!

De Verdwenen SS’er

Walter Heinrich is een oorlogsmisdadiger, een massamoordenaar en de grondlegger van één van de gruwelijkste concentratiekampen in Nederland in de Tweede Wereldoorlog. In februari 1945 verdwijnt Walter Heinrich. Spoorloos. Wat is er met hem gebeurd?

LaTrappe - Proef de stilte

In de 4-delige podcastserie ‘Proef de Stilte’ gaat presentator Oscar Kocken in gesprek met Broeder Isaac en unieke gasten. Hoe houdt je aandacht voor kwaliteit? Hoe geniet je bewust? En past duurzaamheid daarbinnen? Een podcast om de tijd voor te nemen, mét of zonder een lekker glas bier. Een podcast om even bewust bij stil te staan.

Brugklas | De Podcast

Liz krijgt op school de opdracht om een podcast te maken. Ze verzint een goed onderwerp, zo meent ze zelf, want ze wil de podcast over haar vriendje Timo maken. Alleen… wil hij niet! Betekent dit het einde van de podcast? Zeker niet. Liz besluit hem stiekem af te luisteren en zijn gesprekken met anderen op te nemen. Had ze dat maar nooit gedaan… Deze podcast is een co-productie van Tuvulu Media en Podcastguru

Naast Noordwest

In Naast Noordwest gaan patiënt en zorgprofessional met elkaar in gesprek. Van mens tot mens praten zij over de indruk die ze op elkaar hebben achtergelaten en hoe dat hun relatie heeft gevormd. Maar vooral, wat dat voor hen persoonlijk betekend heeft in hun proces of perspectief.

Wie de Boer niet Kent

In Wie de Boer niet Kent – de Podcast draait het om wat jij en ik nog niet wisten over boeren, dieren en duurzaamheid. Je krijgt een uniek inkijkje in het boerenleven van nu. Want dat boerenleven is altijd flink in beweging. Jamie Trenité bespreekt per aflevering een ander thema met een boer en een deskundige.

Morgen organiseren we anders

In Morgen Organiseren we Anders gaat organisatieveranderaar Minke Buizer van Organize Agile in gesprek met experts én ervaringsdeskundigen over anders organiseren in de toekomst. Samen met de gasten ontdekt ze wat er is nog meer is op organisatiegebied én wat nu al werkt binnen organisaties.

Het mooiste uit de put halen

In de podcastserie ‘Het mooiste uit de put halen’, gaat Jesse Jacobs, psycholoog en auteur van het boek ‘Het mooiste uit de put halen’, met verschillende gasten in gesprek over de tegenslag van elke gast, maar vooral ook hoe zij met deze ervaring zijn omgegaan en hoe zij hun ‘in de put-momenten’ mogelijk hebben gebruik als bron voor hun persoonlijke groei.

Frida's Liefdes

Frida’s Liefdes is een zesdelige podcastserie van het Drents Museum over de Mexicaanse kunstenaar Frida Kahlo. Voor deze podcast gaat Cathelijne Blok, kunsthistoricus en oprichter van het feministisch kunstcollectief The TittyMag, in gesprek met diverse gasten die vanuit hun eigen perspectief kijken naar de liefdes van Frida Kahlo.

Mastercard/Business Insider - Finance Innovation Podcast

In de Finance Innovation Podcast – een podcast van Mastercard en Business Insider – praat Sacha de Boer met experts over de laatste ontwikkelingen in het ‘payments-landschap’. Wat wil je als onderneming weten over de digitale betaalpas en hoe je criminelen buiten de deur houdt? Luister de verhalen van Picnic, Thuisbezorgd en Ekata!

Het geheim van Rome

In Het Geheim van Rome wandelen Stijn Fens en Christian van der Heijden uit hun hoofd met u door de Eeuwige Stad. U kunt hen thuis op de bank aan de keukentafel vergezellen of ter plekke met hen meewandelen.

Transportwereld Podcast

De Transportwereld Podcast met Allard Kalff en Martijn ‘Knippie Knippie’ Kuipers. Samen met experts duiken ze in het heden, verleden en de toekomst van deze stoere, bijzondere en belangrijke tak van sport. Met álles wat deze wereld zo mooi maakt! Door fans, voor fans!

De hypotheek zonder grensovergangen

In ‘De hypotheek zonder grensovergangen’ onderzoekt Carla Muters, bestuurslid van NHG, samen met uiteenlopende experts de kansen en toepassingen van digitale innovaties in de hypotheekmarkt. Is een hypotheekreis zonder grensovergangen een utopie of slechts een kwestie van tijd?

Grootspraak: Hugo de Groot in 2021

400 jaar na zijn ontsnapping in een boekenkist, is het werk van één van ’s Neerlands grootste denkers nog altijd actueel. Vanuit Slot Loevestein is dit Grootspraak: een podcast waarin Jort Kelder gesprekken voert in de geest van Hugo de Groot.

RTL Autowereld

Volgas, álles over auto’s, dát is de Autowereld Podcast! Over supercars, zelfrijdende auto’s, klassiekers, over verleden, heden en de toekomst. Ván liefhebbers, vóór liefhebbers!

Mannen van de Tijd

In Mannen van de Tijd bespreken Twan en Sjors alles over horloges, horloges en nog eens horloges. Van chique dresswatches tot Japanse krachtpatsers. Daar kun je je klok op gelijk zetten!

Limitless: Not an IT Podcast

In Limitless: Not an IT Podcast bespreekt host Jonathan Groubert samen met de guru’s van Anderson MacGyver digitale implementaties bij A-level bedrijven, en leggen ze parallelelen met de topsportwereld.

BNNVARA Typisch

Typisch is een documentaireserie op NPO2 over het alledaagse en bijzondere leven van gewone mensen in een dorp of wijk in Nederland. In de podcast hoor je de verhalen die je níet op televisie ziet.

PWN Spraakwater
Schoon drinkwater uit je kraan: het is minder vanzelfsprekend dan je denkt. Maurice Lede trekt door de Noord-Hollandse duinen en ontdekt tijdens zijn wandelingen alles over de verborgen wereld van water en natuur.
De zin en onzin van werken

Werkvrienden Minke en Carmen verwonderen zich over de geschreven en ongeschreven regels van werk. In hun werk als organisatieveranderaars komen zij dagelijks in aanraking met bijzondere werkafspraken en organisatieculturen.

The Civilian Protection
Podcast

The Civilian Protection Podcast, brought to you by CIVIC and PAX, shares the voices of people affected by war, the dangers they face, the choices they make, and what can be done to better protect them — because we believe it’s time to put them at the center of the discussion.

CU2030 - Een ommetje om het Beurskwartier

Utrecht krijgt vanaf 2023 een splinternieuw stadsdeel in het centrum van de stad: het Beurskwartier. Presentator Sander Denneman begeleidt je in een virtuele wandeling als luisteraar samen met allerlei gasten die iets vertellen over de inrichting, geschiedenis en de toekomst.

Business Break Podcast

Je hebt ambities, een eigenzinnige visie en zoekt naar kansen in iedere nieuwe dag. Hoe werk je dan slimmer om het maximale uit je onderneming en jezelf te halen? Je hoort het tijdens De Business Break Podcast van Vodafone Business – de verbinder van flexibel werkend Nederland – en Business Insider.

Green Green Green!

IndyCar-commentator René Hoogterp en autosportschrijver Jeroen Demmendaal bespreken samen met Frederik Middelhoff de laatste ontwikkelingen in IndyCar, de spectaculairste Amerikaanse raceklasse op de planeet.

Dé Mantelzorgpodcast

In de Mantelzorgpodcast van MantelzorgNL informeren en inspireren de medewerkers en belanghebbenden vanuit de mantelzorg je over onderwerpen die raken en relevant zijn voor de mantelzorger. Gepresenteerd door Maarten Bouwhuis.

Shell Pensioenpodcast
In de Shell Pensioenpodcast kijken we naar de in het verleden behaalde pensioenresultaten van SNPS en SSPF. Daarnaast blikken we vooruit op de toekomst. Hoe gaat het investeringsklimaat eruit zien? En wat betekent dat voor de beleggingen?