Portfolio

Frida's Liefdes

Frida’s Liefdes is een zesdelige podcastserie van het Drents Museum over de Mexicaanse kunstenaar Frida Kahlo. Voor deze podcast gaat Cathelijne Blok, kunsthistoricus en oprichter van het feministisch kunstcollectief The TittyMag, in gesprek met diverse gasten die vanuit hun eigen perspectief kijken naar de liefdes van Frida Kahlo.

Transportwereld Podcast

De Transportwereld Podcast met Allard Kalff en Martijn ‘Knippie Knippie’ Kuipers. Samen met experts duiken ze in het heden, verleden en de toekomst van deze stoere, bijzondere en belangrijke tak van sport. Met álles wat deze wereld zo mooi maakt! Door fans, voor fans!

De hypotheek zonder grensovergangen

In ‘De hypotheek zonder grensovergangen’ onderzoekt Carla Muters, bestuurslid van NHG, samen met uiteenlopende experts de kansen en toepassingen van digitale innovaties in de hypotheekmarkt. Is een hypotheekreis zonder grensovergangen een utopie of slechts een kwestie van tijd?

Grootspraak: Hugo de Groot in 2021

400 jaar na zijn ontsnapping in een boekenkist, is het werk van één van ’s Neerlands grootste denkers nog altijd actueel. Vanuit Slot Loevestein is dit Grootspraak: een podcast waarin Jort Kelder gesprekken voert in de geest van Hugo de Groot.

RTL Autowereld

Volgas, álles over auto’s, dát is de Autowereld Podcast! Over supercars, zelfrijdende auto’s, klassiekers, over verleden, heden en de toekomst. Ván liefhebbers, vóór liefhebbers!

Mannen van de Tijd

In Mannen van de Tijd bespreken Twan en Sjors alles over horloges, horloges en nog eens horloges. Van chique dresswatches tot Japanse krachtpatsers. Daar kun je je klok op gelijk zetten!

Limitless: Not an IT Podcast

In Limitless: Not an IT Podcast bespreekt host Jonathan Groubert samen met de guru’s van Anderson MacGyver digitale implementaties bij A-level bedrijven, en leggen ze parallelelen met de topsportwereld.

BNNVARA Typisch

Typisch is een documentaireserie op NPO2 over het alledaagse en bijzondere leven van gewone mensen in een dorp of wijk in Nederland. In de podcast hoor je de verhalen die je níet op televisie ziet.

PWN Spraakwater
Schoon drinkwater uit je kraan: het is minder vanzelfsprekend dan je denkt. Maurice Lede trekt door de Noord-Hollandse duinen en ontdekt tijdens zijn wandelingen alles over de verborgen wereld van water en natuur.
De zin en onzin van werken

Werkvrienden Minke en Carmen verwonderen zich over de geschreven en ongeschreven regels van werk. In hun werk als organisatieveranderaars komen zij dagelijks in aanraking met bijzondere werkafspraken en organisatieculturen.

The Civilian Protection
Podcast

The Civilian Protection Podcast, brought to you by CIVIC and PAX, shares the voices of people affected by war, the dangers they face, the choices they make, and what can be done to better protect them — because we believe it’s time to put them at the center of the discussion.

CU2030 - Een ommetje om het Beurskwartier

Utrecht krijgt vanaf 2023 een splinternieuw stadsdeel in het centrum van de stad: het Beurskwartier. Presentator Sander Denneman begeleidt je in een virtuele wandeling als luisteraar samen met allerlei gasten die iets vertellen over de inrichting, geschiedenis en de toekomst.

Business Break Podcast

Je hebt ambities, een eigenzinnige visie en zoekt naar kansen in iedere nieuwe dag. Hoe werk je dan slimmer om het maximale uit je onderneming en jezelf te halen? Je hoort het tijdens De Business Break Podcast van Vodafone Business – de verbinder van flexibel werkend Nederland – en Business Insider.

Green Green Green!

IndyCar-commentator René Hoogterp en autosportschrijver Jeroen Demmendaal bespreken samen met Frederik Middelhoff de laatste ontwikkelingen in IndyCar, de spectaculairste Amerikaanse raceklasse op de planeet.

Dé Mantelzorgpodcast

In de Mantelzorgpodcast van MantelzorgNL informeren en inspireren de medewerkers en belanghebbenden vanuit de mantelzorg je over onderwerpen die raken en relevant zijn voor de mantelzorger. Gepresenteerd door Maarten Bouwhuis.

Shell Pensioenpodcast
In de Shell Pensioenpodcast kijken we naar de in het verleden behaalde pensioenresultaten van SNPS en SSPF. Daarnaast blikken we vooruit op de toekomst. Hoe gaat het investeringsklimaat eruit zien? En wat betekent dat voor de beleggingen?