Audiovormgeving op maat voor radio, podcasts en meer!

Podcasts
0
Afleveringen
0
Uren
0 +

Custom made audiovormgeving

C’est le ton, que fait la musique. Bij Podcastguru is dat het mantra dat ons op het lijf geschreven is. En dat geldt ook voor geluidsvormgeving. Deze kunnen wij namelijk geheel op maat ontwikkelen. Geheel in lijn met de brand identity of die sferische beleving die net dat beetje meer gestalte geeft aan een productie. In welke vorm het ook moet zijn, wij maken het. Geheel customized naar wens. Vertel ons je verhaal, dan helpen we je verder!

Final edit / mix bij radio / podcastdocs

In het maken van een verhalende podcast of tv serie heb je alle handen nodig om de puzzel van het verhaal goed in elkaar te zetten. Wij helpen je graag met het polijsten van de podcast in een final edit en mixage. Zo komt het verhaal perfect tot zijn recht. Hoe dat werkt? Neem contact met ons op.

Radio/TV
commercials

Jouw merkidentiteit in een totale audio identiteit gieten? Wij kunnen dit voor je doen. Eveneens denken we graag mee hoe we deze boodschap verpakken in een spot met beperkte tijd. Benieuwd hoe dat werkt? Neem contact met ons op!

Post-productie audio voor TV of socials

Heeft jouw productie net dat laagje nodig qua sferische geluidsbeleving? Wij produceren geluidsproducties die custom made toevoeging bieden voor iedere beeldproductie. Special FX, muziek, mixage, opname, voice-overs. You name it. Meer weten? Neem contact met ons op!

Sound
Design

Jouw merkbeleving in een sferische audioverpakking? Wij maken het! Van een sound logo tot een gehele brand identity in audio. Herkenbaarheid en veelzijdigheid. We denken graag mee op maat. Benieuwd hoe we zo’n productie insteken? Neem contact met ons op!

Gratis
adviesgesprek

Vertels ons over jouw plannen! Dan helpen we je verder. Klik op de button hieronder, dan hebben we contact en beantwoorden we al jouw vragen. 

Onze blije klanten